Online nyelvoktatás

Online nyelvoktatás

 

2020 márciusában, mint minden oktatási intézménynek, az iSpeak Nyelviskolának is át kellett állnia a digitális oktatásra. Ez nem várt kihívások elé állította nem csak a tanulókat, de az oktatókat is, hiszen teljesen tapasztalatlanok és ötlettelenek voltunk. Szerencsére tanáraink és diákjaink is gyorsan alkalmazkodtak az új helyzethez, így sikerült a kontakt órákat online felületre (Skype, Teams) átültetnünk.

Kedvezményes online angol és német nyelvtanfolyamok:
A csoportos és egyéni online tanfolyamokat folyamatosan indítjuk. Az online oktatásra középiskolások és felnőttek jelentkezését várjuk.
A csoportos nyelvoktatás díja 2000 Ft/45 perc, a csoport maximális létszáma 5 fő. Csoportos online nyelvtanfolyamokat indítunk kezdő/újrakezdő, illetve haladó szinten.
Egyéni órák díja 5000 Ft/45 perc, amennyiben vállalja, hogy heti 2x45, vagy 1x90 perces órán vesz részt, úgy 10 % kedvezményt tudunk biztosítani, azaz 4500 Ft/45 perc.
Az egyéni órák előnye a személyre szabott tanterv, illetve a rugalmas órarend, így nem kell lemondania a nyaralásról sem.
A tanfolyamok 30 órásak, de 15 órás részletfizetési lehetőséget biztosítunk.
Minden online tanfolyamot egy 20 perces ingyenes próbaóra előz meg, így az esetleges technikai problémákat időben ki tudjuk szűrni.

Amennyiben online angol és német óráink felkeltették az érdeklődését, töltse ki szintfelmérő tesztünket, vagy vegye fel a kapcsolatot oktatás szervezőnkkel.