Virtuális Suli

2021 januárjától Nyelviskolánk elindította virtuális képzését, hogy az idegen nyelvet Neked megfelelő ritmusban és időpontban gyakorolhasd. A Virtuális Suliban különböző szinteken (A2, B1, B2) különböző nyelvtani szerkezet, vagy szókincs csomagból választhattok. Ha kiválasztottad a Neked megfelelő csomagot, kártyáddal gyorsan és biztonságosan fizethetsz honlapunkon.

 

Melyik csomagot válasszam?

 

Ha nem vagy biztos a tudásszintedben használd a honlapunkon található ingyenes online szintfelmérőt. Az ott megadott elérhetőségeden oktatásszervezőnk felveszi Veled a kapcsolatot és időpontot egyeztet egy szóbeli szintfelmérőre. A szintfelmérőt tarthatjuk akár személyesen is, de lehetőséged van online szóbeli szintfelmérőre is.

 

Mit tartalmaz egy csomag?

 

Egy csomag egy 15-20 perces, többször visszanézhető oktató videót, a videóhoz tartozó munkafüzetet, egy 40 kérdésből álló feleletválasztós tesztet, és egy házi feladatot tartalmaz.

 

Csak angol nyelvi csomagok közül választhatok?

 

Jelenleg csak az angol nyelvi csomagok elérhetők, de már dolgozunk rendszerünk német nyelvű fejlesztésén is.

 

Mit tegyek, ha a nyelvtan mellett a kommunikációmat is fejleszteném?

 

Ha a hallásutáni értést, beszélgetést fejlesztenéd, 3 csomag megvásárlása után lehetőséged van videó hívásos órák vásárlására 10 % kedvezménnyel.